Praktiske oplysninger

Medlemsskab

Som medlem af RIK spiller du på et hold, der træner sammen en eller flere gange om ugen samt spiller kampe i Dansk Ishockey Unions turneringer. Vi deltager også i "cups", og afholder også selv et antal af disse.


 "Cups" er mindre turneringer, typisk over en weekend, hvor vi spiller mod både danske og ofte også udenlandske hold på samme niveau.


 Alle nye spillere er velkomne til at komme ned i hallen og får en prøvetræning (efter aftale med årgangens træner - kontakt dit hold og lave en aftale med træneren)


På U7 & U9 kan man låne udstyr i prøveperioden. Prøve perioden er 4 uger, svarende til 8 træninger.

Forsikring

Spillere
Det er medlemmets eget ansvar at sikre sig, at man har de fornødne forsikringer tegnet og på plads såvel hjemme som ved deltagelse i udlandet.


Rungsted Ishockey Klub har ikke forsikringer, der dækker det enkelte medlem.


Ungdomsspillere under 18 år, som bor hjemme, er oftest dækket af familiens ulykkesforsikring, hvis familien har tegnet en ulykkesforsikring. Ældre spillere, der er over 18 år eller flyttet hjemmefra, skal huske at tegne deres egen ulykkesforsikring.

Bemærk, at en privat ulykkesforsikring ikke er lovpligtig, men de fleste har alligevel tegnet en.

Man skal huske at oplyse forsikringsselskabet om, at man spiller ishockey! Nogle forsikringsselskaber kræver forhøjet præmie på grund af dette.

Bemærk, at der IKKE – som flere vist tror – er dækning til ungdoms- og amatørspillere via DIF’s kollektive ulykkesforsikring, som KUN dækker frivillige ledere, se nedenfor. Heller ikke DIU’s kollektive arbejdsskadeforsikring dækker ungdoms- og amatørspillere.


Trænere
Frivillige trænere er dækket af deres egen ulykkesforsikring samt af den af DIF tegnede kollektive arbejdsskadeforsikring.


Ledere
Frivillige ledere er dækket af DIF’s kollektive ulykkesforsikring (og i øvrigt er de frivillige ledere også dækket af en kollektiv ansvarsforsikring).


Rejseforsikring
Når spillere, trænere og ledere rejser til kampe og stævner udenfor Danmark, er de automatisk dækket af DIF’s kollektive rejseforsikring, uanset at rejsen går til et land udenfor Europa.

Forsikringen dækker udgifter i forbindelse med sygdom, tilskadekomst, skade på bagage m.m.

Læs mere om dækning på ishocey.dk/forsikring