riknyheder

Nyheder fra RIK

Her finder du nyheder fra og om RIK.


RIKs U17 har i denne weekend spillet U17 DM Kval.

RIK startede fredag morgen med at spille mod Gentofte, som vi har slået de sidste 4 kampe. Gentofte var flyvende fra start og spillede nok deres bedste kamp i denne sæson, og vandt 4-0.

Kamp nr. 2 var mod Esbjerg, som var blevet nr. 2 i den jyske kvalifikation, og derfor måtte forventes at blive den sværeste modstander. Her spillede RIK helt fantastisk og vandt 3-1. Faktisk var RIK det eneste hold, Esbjerg tabte til.

Lørdag morgen skulle vi spille mod Hvidovre, som vi vidste ville blive en svær modstander. Kampen var meget tæt og der blev kæmpet flot og indædt af alle på isen. Desværre fik RIK 2 tvivlsomme udvisninger i de sidste 2 minutter, som Hvidovre udnyttede og fik scoret til stillingen 2-1. Rigtig ærgerlig afslutning på en velspillet kamp.

Kamp nr. 4 var mod Herning. Igen en meget tæt kamp, hvor Herning udnyttede de få muligheder de havde, og vandt kampen 2-0.

Søndag morgen skulle vi så spille den sidste kamp mod Aalborg. Her spillede RIK endnu en rigtig flot kamp og vandt 5-2.

RIK’s U17 spillere viste med en helhjertet holdindsats, at de kunne være med i alle kampene, hvor det var de berømte små marginaler, som gjorde udfaldet.

De 2 hold der gik videre til DM, og som skal møde Rødovre og Vojens, blev Esbjerg og Herning.

13. Marts 2018, hgrn@rik.dk

Nyhedsoversigt