Praktiske oplysninger

Herunder finder du praktiske oplysninger om medlemskab, trivselsprogram, forsikring, træning og kost m.m. Hvis der er information som du savner nedenfor kan du altid kontakte klubben.

Kontakt klubben

Medlemskab

20160313_1900-rikSom medlem af RIK spiller du på et hold, der træner sammen en eller flere gange om ugen samt spiller kampe i Dansk og Sjællandsk Ishockey Unions turneringer. Vi deltager også i "cups", og afholder også selv et antal af disse. "Cups" er mindre turneringer, typisk over en weekend, hvor vi spiller mod både danske og ofte også udenlandske hold på samme niveau.

Jeg vil gerne melde mig selv eller mit barn ind i RIK  Jeg vil gerne vide mere om at gå til Ishockey

Trivselsprogrammet for Rungsted Ishockey Klub

RIK TrivselsesprogramRungsted Ishockey Klub, har som en af de første klubber i Danmark, indført et trivselsprogram, der skal sikre fair-play og god opførsel mellem spillere, dommere, forældre, holdledere, trænere og modstandere.

I mange idrætsklubber og foreninger rundt om i Danmark og i udlandet, er der en voksende polarisering mellem bredde og elite idræt, samt forskellige opfattelser af hvordan man skal opføre sig overfor hinanden. Dette skaber ofte fraktioner og klikedannelser i en forening, som i sidste ende kan gå udover livet i klubben.

I RIK arbejder vi målrettet imod mobning og drillerier, samt dæmmer op for det tiltagende voldsomme sprogbrug, som i dag breder sig blandt unge.
RIK fik, som den første ishockeyklub udenfor Canada, tilladelse til at benytte “Goodsport” konceptet, som er indført af Hockey Development Centre for Ontario (HDCI) for alle ungdomshold. HDCI’s oplæg og erfaringer er anvendt som fundament i vores trivselsprogram.

Trivselsprogrammet skal være med til at give alle nuværende og nye medlemmer, forældre, trænere, holdledere og andre, der er en del af vores sport, et fælles grundlag for samvær, trivsel og klubånd.

Det er bestyrelsens håb, at ”Goodsport” programmet vil blive udbredt i hele Danmark på linje med udbredelsen i Canada, hvor mange hold og klubber bakker op om et fælles værdigrundlag for, hvordan man er en god sportsmand og kammerat..

Link til Goodsport beskrivelse (pdf format)

Den røde tråd

Den røde tråd er RIK's trænings- og spillerudviklingsstrategi – et ishockey program for alle aldre. Dette dokument danner rammen om hvordan der skal trænes og spilles ishockey i RIK, hvilke sociale værdier vi ønsker skal opretholdes og ikke mindst hvordan vi skal opføre os som medlemmer af RIK. Sidst opdateret januar 2013.

Link til "Den Røde Tråd" (pdf format)

Forsikring

Amatørspillere
Spillere, som ikke er kontraktansatte, er ikke dækket af DIU’s forsikringsaftaler og er derfor kun dækket af deres egen, private ulykkesforsikring.
Ungdomsspillere under 18 år, som bor hjemme, er dækket af familiens ulykkesforsikring, hvis familien har tegnet en ulykkesforsikring.
Ældre spillere, der er over 18 år eller flyttet hjemmefra, skal huske at tegne deres egen ulykkesforsikring.
Visse forsikringsselskaber kræver at man oplyser at man spiller ishockey.

Frivillige trænere, ledere og andre medarbejdere
Trænere, ledere og hjælpere i klubben, som kun får skattefri godtgørelser for deres arbejde, er dækket af den via DIF tegnede frivillige arbejdsskadeforsikring.
Derudover er de frivillige ledere m.fl. dækket af deres egen ulykkesforsikring, hvis de har tegnet en.

Læs mere om dækning på ishockey.dk/forsikringer

diu-logo

DIU regler, kamprapporter m.v.

Links til regler og andre dokumenter som er offentliggjort af Dansk Ishockey Union (DIU).

Ishockey.dk
Ishockey.dk er Dansk Ishockey Unions hjemmeside.

DIU love og regler
DIU´s Love og Turneringsbestemmelser.

Kamprapport
DIU Officiel kamprapport. Sidst opdateret 2000.

CCM - RIK