Praktiske oplysninger

Herunder finder du praktiske oplysninger om medlemskab, trivselsprogram, forsikring, træning og kost m.m. Hvis der er information som du savner nedenfor kan du altid kontakte klubben.

Kontakt klubben

Medlemskab

20160313_1900-rikSom medlem af RIK spiller du på et hold, der træner sammen en eller flere gange om ugen samt spiller kampe i Dansk og Sjællandsk Ishockey Unions turneringer. Vi deltager også i "cups", og afholder også selv et antal af disse. "Cups" er mindre turneringer, typisk over en weekend, hvor vi spiller mod både danske og ofte også udenlandske hold på samme niveau.

Jeg vil gerne melde mig selv eller mit barn ind i RIK  Jeg vil gerne vide mere om at gå til Ishockey

Trivselsprogrammet for Rungsted Ishockey Klub

RIK TrivselsesprogramRungsted Ishockey Klub, har som en af de første klubber i Danmark, indført et trivselsprogram, der skal sikre fair-play og god opførsel mellem spillere, dommere, forældre, holdledere, trænere og modstandere.

I mange idrætsklubber og foreninger rundt om i Danmark og i udlandet, er der en voksende polarisering mellem bredde og elite idræt, samt forskellige opfattelser af hvordan man skal opføre sig overfor hinanden. Dette skaber ofte fraktioner og klikedannelser i en forening, som i sidste ende kan gå udover livet i klubben.

I RIK arbejder vi målrettet imod mobning og drillerier, samt dæmmer op for det tiltagende voldsomme sprogbrug, som i dag breder sig blandt unge.
RIK fik, som den første ishockeyklub udenfor Canada, tilladelse til at benytte “Goodsport” konceptet, som er indført af Hockey Development Centre for Ontario (HDCI) for alle ungdomshold. HDCI’s oplæg og erfaringer er anvendt som fundament i vores trivselsprogram.

Trivselsprogrammet skal være med til at give alle nuværende og nye medlemmer, forældre, trænere, holdledere og andre, der er en del af vores sport, et fælles grundlag for samvær, trivsel og klubånd.

Det er bestyrelsens håb, at ”Goodsport” programmet vil blive udbredt i hele Danmark på linje med udbredelsen i Canada, hvor mange hold og klubber bakker op om et fælles værdigrundlag for, hvordan man er en god sportsmand og kammerat..

Link til Goodsport beskrivelse (pdf format)

Den røde tråd

Den røde tråd er RIK's trænings- og spillerudviklingsstrategi – et ishockey program for alle aldre. Dette dokument danner rammen om hvordan der skal trænes og spilles ishockey i RIK, hvilke sociale værdier vi ønsker skal opretholdes og ikke mindst hvordan vi skal opføre os som medlemmer af RIK. Sidst opdateret januar 2013.

Link til "Den Røde Tråd" (pdf format)

Forsikring

Spillere
Det er medlemmets eget ansvar at sikre sig, at man har de fornødne forsikringer tegnet og på plads såvel hjemme som ved deltagelse i udlandet.

Rungsted Ishockey Klub har ikke forsikringer, der dækker det enkelte medlem.

Ungdomsspillere under 18 år, som bor hjemme, er oftest dækket af familiens ulykkesforsikring, hvis familien har tegnet en ulykkesforsikring. Ældre spillere, der er over 18 år eller flyttet hjemmefra, skal huske at tegne deres egen ulykkesforsikring.

Bemærk, at en privat ulykkesforsikring ikke er lovpligtig, men de fleste har alligevel tegnet en.

Man skal huske at oplyse forsikringsselskabet om, at man spiller ishockey! Nogle forsikringsselskaber kræver forhøjet præmie på grund af dette.

Bemærk, at der IKKE – som flere vist tror – er dækning til ungdoms- og amatørspillere via DIF’s kollektive ulykkesforsikring, som KUN dækker frivillige ledere, se nedenfor. Heller ikke DIU’s kollektive arbejdsskadeforsikring dækker ungdoms- og amatørspillere.

Trænere
Frivillige trænere er dækket af deres egen ulykkesforsikring samt af den af DIF tegnede kollektive arbejdsskadeforsikring.

Ledere
Frivillige ledere er dækket af DIF’s kollektive ulykkesforsikring (og i øvrigt er de frivillige ledere også dækket af en kollektiv ansvarsforsikring).

Rejseforsikring
Når spillere, trænere og ledere rejser til kampe og stævner udenfor Danmark, er de automatisk dækket af DIF’s kollektive rejseforsikring, uanset at rejsen går til et land udenfor Europa.

Forsikringen dækker udgifter i forbindelse med sygdom, tilskadekomst, skade på bagage m.m.

Læs mere om dækning på ishockey.dk/forsikringer

diu-logo

DIU regler, kamprapporter m.v.

Links til regler og andre dokumenter som er offentliggjort af Dansk Ishockey Union (DIU).

Ishockey.dk
Ishockey.dk er Dansk Ishockey Unions hjemmeside.

DIU love og regler
DIU´s Love og Turneringsbestemmelser.

Kamprapport
DIU Officiel kamprapport. Sidst opdateret 2000.

CCM - RIK