Her kan du logge ind på RIK.DK.

Log ind
Rungsted Ishockey Klub

Velkommen til RIK indmeldelse.

Her kan du melde dig ind i RIK. Hvis du har brug for flere information om kontingent og medlemskab, så klik på "Information" og se under "Kontingent og Medlemskab".

VIGTIGT! Hvis allerede er medlem fra tidligere skal du ikke indmelde dig igen, men bruge det login som alle medlemmer har. Tryk på login i øverste højre hjørne. Som brugernavn brug din email eller dit medlemsnummer. Hvis du ikke kan huske medlemsnummer og/eller kodeord, så tryk på "Glemt brugernavn/adgangskode" så bliver det sendt til dig.

For at melde dig ind i RIK skal du gøre følgende:
  • Udfyld felterne herunder med dine oplysninger. Når du er klar trykker du på "registrer" knappen nederst på siden.
  • Du modtager nu en email med dine login oplysninger, samt et link til at aktivere din konto. Tryk på linket i mailen for at aktivere kontoen.
  • Efter aktivering kan du logge ind med din nyopretttde konto. Tryk f.eks. på login i øverste højre hjørne.
  • Når du logger ind første gang vil du se hvor meget du skal indbetale i kontingent. Følg instruktionerne for at betale med Dankort. Bemærk at dit medlemskab først er gyldigt når kontingent er indbetalt.

Indtast oplysninger til brug ved login herunder. Hvis du har brug for flere informationer om et felt, kan du holde musen over teksten til venstre for feltet. Felter der er markeret med * skal altid udfyldes.
I feltet med medlemsnummer kan du se det medlemsnummer du bliver tildelt, og som du fremover kan bruge for at logge ind på din konto.

Indtast dine adresse oplysninger herunder. Det er vigtig at fødselsdato skrives korrekt for, specielt for junior medlemmer, da den bruges til at afgøre hvilket hold du placeres på.

(valgfri)
(valgfri)
(valgfri)
(valgfri)
(valgfri)
(valgfri)
Kalender
Her kan du vælge hvilke informationer du ønsker klubben skal sende til dig i form af nyhedsbreve etc. Du kan senere logge ind og ændre på dine valg. Klubben sælger eller udleverer ikke data, herunder email adresser, på brugere og medlemmer.
(valgfri)
(valgfri)
(valgfri)

Herunder indtastes oplysninger til brug i forbindelse med dit medlemsskab. Det er vigtigt at kontakt information til forældre angives for junior spillere , da det er disse som vil blive brugt til at kontakte forældrene hvis der skulle blive brug for det f.eks. i forbindelse med sygdom.
Bemærk at det hold man vælger eller placeres på kan være fuldtegnet. Det tages derfor forbehold for at holdleder og træner kan godkende medlemskab.
Det er en betingelse for at blive medlem af RIK at man godkender og accepterer Goodsport betingelserne.

(valgfri)
(valgfri)
(valgfri)
(valgfri)
(valgfri)
(valgfri)
(valgfri)
(valgfri)
(valgfri)
(valgfri)
eller Annuller